Danas su roditelji bombardirani informacijama o roditeljstvu i raznim odgojnim metodama od internet blogera, dječjih psihologa i drugih roditelja. Lako se izgubiti u moru informacija i početi sumnjati u svoje roditeljske sposobnosti.

U Centru Damara nudimo uslugu savjetovanja roditelja, pri čemu pružamo podršku i savjetovanje za vaše poteškoće vezano uz roditeljstvo i razvoj vašeg djeteta. Ova usluga može biti jednokratna ili redovita, ovisno o vašim potrebama i kompleksnosti problema.

U empatičnoj i podržavajućoj atmosferi, terapeut će vam pomoći da bolje razumijete vaše dijete, njegove emocije i ponašanja iz perspektive razvojne psihologije, teorije privrženosti i neuroznanosti. Dobiti ćete stručne, znanstveno utemeljene metode koje možete primjeniti u odnosu s vašim djetetom s ciljem ostvarivanja njegovog punog potencijala.

Ukoliko je potrebno, terapeut će vam pomoći da bolje razumijete način na koji obiteljska dinamika i vaši obrasci ponašanja mogu utjecati na vaše dijete. Osvještavanjem neadekvatnih obrazaca ponašanja otvarate priliku za njihovim mijenjanjem i ostvarivanjem promjene u smjeru sigurnijeg i kompetentnijeg roditeljstva.

Nazovite nas za besplatnu 15 minutnu konzultaciju kako biste s terapeutom odlučili da li je konzultacijski savjetodavni rad pravi izbor za vašu obitelj.