Centar za terapiju igrom – Zagreb
Pomoć djeci u rješavanju emocionalnih poteškoća i problema u ponašnaju kroz igru i ekspresivne tehnike.

U Centru za terapiju igrom Damara posvećeni smo pomaganju i podršci djeci u odrastanju i razvoju. Potičemo djecu da prevladaju osjećaje povučenosti, anksionznosti ili agresivnosti, te da postanu samopuzdanija, sretnija i zadovoljnija sobom i odnosima s okolinom.

Provodimo individualnu i grupnu terapiju za djecu u dobi od 3 do 11 godina, uz blisku suradnju i savjetovanje s roditeljima kako bismo im pomogli i ukljućili u aktivnu i pouzdanu potporu njihovom djetetu tijekom i poslije terapije.

S ciljem pružanja optimalne usluge, nudimo inicijalnu procjenu (prisutan je samo roditelj), individualne ili grupne tjedne tretmane terapije igrom te redovite savjetodavne konzultacije s roditeljima s ciljem praćenja djetetova napretka i jačanja roditeljske kompetencije.

Naš terapeut posjeduje stručno iskustvo u specijaliziranim vještinama za provođenje tretmana s djecom s emocionalnim i socijalnim teškoćama te poremećajem ponašanja. Završila je postdiplomsku kvalifikaciju u Terapiji igrom te je registrirani član Međunardonog društva terapeuta igrom (Play Therapy International) kao i Akademije terapije igrom i dječje psihoterapije (Academy of Play and Child Psychotherapy).

Visoka kvaliteta rada terapeuta osigurana je kroz status u Registru terapije igrom i ekspresivne terapije (Register of Play and Creative Arts Therapists), prvom i jedinom profesionalnom registru za terapeutski rad s djecom akreditiran 2012 od Uprave za zaštitu zdravlja u Engleskoj.