“Kako primijeniti vještine terapije igre s vašim djetetom”

Da li vam je teško komunicirati s vašim djetetom? Da li se mučite s postavljanjem jasnih granica? Da li vas zabrinjavaju djetetove reakcije (ljutnje, tuge, frustracije, zatvorenost)? Brinete li se da je vaše dijete povućeno/tjeskobno/u strahu?…

Naš je cilj kroz sedam radionica  educirati  roditelja da bolje razumije svoje dijete kroz teoriju privrženosti, dječji razvoj i neuroznanost. Kroz edukaciju ćemo vas upoznati  s vještinama terapije igrom čiju primjenu s djetetom vježbamo u sigurnom i povjerljivom okruženju manje grupe roditelja.

EDUKATOR:

Petra Vrkljan – uni.bacc.psych., Certificiran terapeut igrom, Supervizor, osnivačica i voditeljica Centra “Damara”. (više ovdje)

KADA:

Edukacija u trajanju od ___ do ___ ., sastoji se od 7 radionica u trajanju od 3 sata. (PRATITE NAS ZA NOVE DATUME!)

Održavat će se subotom 11:00 do 14:00 sati.

MJESTO ODRŽAVANJA:

Zagreb

CIJENA:

Cijena za svih 7 radionica. (Uključuje 21 sat edukacije, praktičnih vježbi i pisane materijale te osvježenje u pauzi).

Rana prijava do . – Cijena

(Mogućnost plaćanja u dvije rate. Popust za parove.)

OPIS EDUKACIJE:

Danas smo kao roditelji često bombardirani  informacijama o raznim pristupima roditeljstvu. Lako se možemo izgubiti u moru informacija i početi sumnjati u svoje roditeljske sposobnosti.

Razlika između svjesnog, aktivnog roditeljstva i nesvjesnog, reaktivnog, je u osvještavanju naučenih obrazaca ponašanja koji su najčešće formirani u ranom razvoju i često se manifestiraju u roditeljstvu.

Teško je kao roditelj ostati smiren i zadržati kontrolu kada djetetovo negativno stanje i ponašanje negativno utječe na nas.

Terapijske vještine koje će roditelj naučiti na ovoj edukaciji i koristiti u odnosu s djetetom su vrijedan alat koji roditelju omogućuje da zadrži zdrave granice, a djetetu jačanje emocionalne regulacije, kontrole impulsa i samopouzdanja.

Edukacija će obuhvatiti teorijske, znanstvene spoznaje svjesnog roditeljstva i praktični, iskustveni grupni rad s ciljem vježbanja usvojenih terapijskih vještina.

Program edukacije sastoji se od:

RADIONICA 1 – Dječji razvoj

RADIONICA 2 – Privrženost

RADIONICA 3 – Neuroznanost

RADIONICA 4 – Kontakt

RADIONICA 5 – Empatično reflektiranje i granice

RADIONICA 6 – Jačanje samopouzdanja

RADIONICA 7 – Praktične vježbe

KAKO SE PRIJAVITI:

Prijava e-mailom i telefonski:

Petra Vrkljan, info@damara.hr, 092 211 77 52

Rok za prijavu: 

[BESPLATNA UVODNA RADIONICA]:

Niste sigurni da li je ovo za vas? Dođite nas upoznati, saznajte više o edukaciji, postavite pitanja i iskusite moć terapijskih vještina kroz kreativno-ekspresivan rad.

Datum, 11:00 do 13:00 sati